Swamp Soccer 2004

16.-18.7.2004 Hyrynsalmen Pölhövaarassa

Aktiiviset JPC:läiset ja Tulli Pubin loistavat vahvistukset puolustivat kunnialla porilaisten mainetta Suofutiksen MM kisoissa.

Suopotkupallon MM-kisat 16-18.7.04 oli upea tapahtuma. Hyrynsalmen Pölhövaarassa
alkanut nauraminen on hellittänyt jo niin, että kuvatkin ovat kaikkien nähtävillä. Katso kuvat kuvagalleriasta. Kuvagalleria »

- www.suopotkupallo.net »

Swamp Soccer 2004 story

Swamp Soccer 2004 16.-18.7.2004 Hyrynsalmen Pölhövaarassa.

Aktiiviset JPC:läiset ja Tulli Pubin loistavat vahvistukset puolustivat kunnialla porilaisten mainetta Suofutiksen MM kisoissa.

MM-kisojen avauskokoonpanossa pelasivat JPC:stä Janne Aho, Timo Holm, Marko Lindfors, Kimmo Valve, Jorma Hakala, Jarkko Lehtonen ja Jari Ahonen, sekäTulli Pubista kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittu Ville Leppänen, Tomi Vuorio, Kristian Paulu ja Turkka Nieminen.

Ilman yhteisharjoituksia porukka hitsaantui mukana olleiden piristeiden ansiosta todella huipputasoiseksi MM-kisajoukkueeksi, eikä vähiten Tulli Pubin loistavien vahvistusten ansiosta.

Harrastesarjassa joukkueita oli kaikkiaan 160 pelaten 32 viiden joukkueen alkulohkossa. Eli Alkusarjassa pelejä oli neljä ja tuloksena oli yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio, sekin Kulkureille joka on vuoden 2003 maailmanmestari. Kulkurien ainoa maali tuli täysin epäselvästä tilanteesta tuomitusta rangaistuspotkusta.

Vielä viimeisessä pelissä saavutettu voitto olisi vienyt meidät todennäköisesti jatkoon, ja vaikka hallitsimme peliä täydellisesti niin maalinteko oli todella vetisellä kentällä mahdotonta ja tasapeli tiesi tippumista jatkosta.

JPC:n ottelutulokset:
Liimakoivet – Jalkinepalloculb 1 - 1
Jalkinepalloculb – Kulkurit 0 - 1
He-Ki – Jalkinepalloculb 0 - 4
Jalkinepalloculb – Team Kuuharit 0 - 0

Vielä kerran kiitokset Tulli Pubille ja sieltä tulleille vahvistukselle.

Kiitokset myös tukijoillemme, Seripa Oy:lle, Radio Porille ja Amicalle.

 

Seuraavaksi tapahtuu...